Berkel voor bedrijven

Berkel is al generaties lang wereldwijd een toonaangevend merk van kwalitatiefhoogwaardige snij- en andere keukenmachines.

Het is onze missie om met onze productenmaatgevend te zijn qua innovatie, kwaliteit en duurzaamheid.

Efficiënt, snel en persoonlijk

Onze deskundige technici staan klaar voor installatie, onderhoud en reparaties van uw snijmachines. We bieden preventief onderhoud om downtime te minimaliseren. Originele onderdelen en accessoires zijn direct beschikbaar. Ons klantenserviceteam biedt snelle en persoonlijke ondersteuning. Ons adviesteam zit klaar voor al uw vragen, offertes of serviceverzoeken. Alles om u te helpen uw bedrijf soepel te laten draaien.

Video afspelen

De schoonheid van Berkel

Naast een perfect gereedschap zijn onze exclusieve modellen ook een sieraad in elk interieur. U heeft de gelegenheid om onze ‘flywheel slicers’ geheel naar eigen inzicht te customizen tegen aantrekkelijke tarieven. Zodoende creëert u een fantastische eyecatcher voor uw restaurant, café, slagerij of delicatessenzaak.

Aanmelden voor bedrijven

Meld je aan om gebruik te maken van exclusieve bedrijfs voordelen waaronder specifieke Berkels voor bedrijven. Voor de grotere bedrijven kan je ook berkels in grotere hoeveelheden inkopen. Uw eigen customized Berkel is ook geen verre droom tegen een lagere prijs.

 

Vraag een account aan voor Berkel Business