Daily Trade Fair Venlo

Daily Trade Fair Venlo: Een Nieuw Tijdperk voor Internationale Business!

Het voormalige imposante veilinggebouw in Grubbenvorst bij Venlo heeft een opmerkelijke transformatie ondergaan, resulterend in een elegant ingericht beurscomplex. Dit beursgebouw verwelkomt dagelijks ondernemers uit de hospitality- en interieurbranche gedurende het gehele jaar, waar zij hun zakelijke inkopen kunnen doen.

Deze metamorfose is het resultaat van jarenlang toegewijd werk, en afgelopen zondag en maandag markeerden de langverwachte opening. De Daily Trade Fair Venlo biedt een unieke ervaring, waarbij bezoekers hun auto op het uitgestrekte dak parkeren en via een trap toegang krijgen tot een etage met maar liefst 15.000 vierkante meter aan showroomruimte. De exposanten hebben hun ruimtes op een beursachtige manier ingericht, met een gevarieerd aanbod van meubilair voor binnen en buiten, horeca-benodigdheden, kunstwerken, decoraties, wijn en opmerkelijke producten zoals de fraaie snijmachines van Berkel, een Nederlands merk dat nu in Italiaanse handen is.

Binnen het complex bevindt zich tevens een volwaardig restaurant met bar, waar gedurende de openingsuren (10-17 uur) gastronomische gerechten en koffie worden geserveerd.

Dankzij investeerders zoals Scelta, Seacon en Florazon zet de regio Venlo hiermee een significante stap voorwaarts, wat past bij de rol van internationale logistieke hub. De verwachting is dat klanten uit meer dan 40 landen de beurs zullen bezoeken. Het evenement is echter uitsluitend toegankelijk voor ondernemers en zelfstandigen, niet voor particulieren.

Op dit moment participeren reeds meer dan 120 ‘ambassadeurs’, zoals de exposanten worden genoemd, en men verwacht dat dit aantal zich zal verdubbelen. Het totale tentoonstellingsoppervlak zal naar verwachting groeien tot ongeveer 50.000 vierkante meter.

Een van de exposanten, Marcel Swaghoven van Wine Companions, deelt zijn verwachtingen: “Dit concept is perfect voor business to business, zoals Nederland dat nog niet eerder heeft gezien.” Anouk Grönefeld, werkzaam in het hospitality-gedeelte, deelt dit enthousiasme en benadrukt dat de beurs ondernemers de nieuwste innovaties laat zien, zoals geurloze kooksystemen, met de mogelijkheid om ter plaatse bestellingen te plaatsen die vervolgens keurig op de zaak worden afgeleverd.

Deel dit bericht

Andere berichten

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief